Over Ons

Het creëren van een hygiënische toiletomgeving is onze passie.

In 2016 is Hygiëne Service Nederland opgericht in Amsterdam. Wij zijn een dienstverlener op het gebied van Sanitaire services. Na ruim 10 jaar ervaring in deze branche te hebben opgedaan is het

Waarom Hygiëne Service Nederland?

  • Geen bezorgkosten
  • Snelle leveringen
  • Klantvriendelijk
  • Deskundig advies
  • Scherpe tarieven

Snelle levering

Het snel leveren van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Naast onze standaard levertermijnen is een spoedlevering ook mogelijk. Er is natuurlijk niets zo vervelend als uw gasten geen toiletpapier of handdoekjes hebben. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u alles op tijd in huis heeft.
Read More

Montage

Toiletdispensers dienen door het vele gebruik goed en stevig gemonteerd te worden. Wij bieden u daarom onze montageservice aan tegen een vaste lage prijs! De monteur kijkt in overeenstemming met u naar de beste plek voor de handdroogsystemen, zeepdispensers, toiletautomaten, damesverbandcontainers en luchtverfrissers.
Read More

Veiligheid

Alle producten die wij aanbieden zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan alle veiligheidsrichtlijnen. Op deze pagina kunt u al onze veiligheidsbladen bekijken. Uw veiligheid en dat van uw gasten staan bij ons voorop daarom is een goede toilethygiëne erg belangrijk.
Read More

Kostenbesparing

Een goede toilethygiëne hoeft niet duur te zijn! Wij hebben een ruim assortiment aan producten en merken. Daarom bieden wij ook een diversiteit aan mogelijkheden om uw toilet in te richten. Wij hebben de luxere RVS automaten in de collectie maar hebben ook de basic automaten in het assortiment.
Read More