Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Wij werken daarom alleen met leveranciers samen die net als wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in vaandel hebben staan. Op deze manier zijn wij en u gegarandeerd van producten die goed afbreekbaar zijn en daarmee beter zijn voor het mileu.
Read More

Persoonlijke Service

Persoonlijke service is één van de kernwaarden van ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat wij u kunnen helpen uw toilethygiëne. De toiletruimte is niet alleen uw visitekaartje maar ook die van ons! Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alle producten op tijd in huis zijn zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.
Read More

Kostenbesparing

Een goede toilethygiëne hoeft niet duur te zijn! Wij hebben een ruim assortiment aan producten en merken. Daarom bieden wij ook een diversiteit aan mogelijkheden om uw toilet in te richten. Wij hebben de luxere RVS automaten in de collectie maar hebben ook de basic automaten in het assortiment.
Read More

Veiligheid

Alle producten die wij aanbieden zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan alle veiligheidsrichtlijnen. Op deze pagina kunt u al onze veiligheidsbladen bekijken. Uw veiligheid en dat van uw gasten staan bij ons voorop daarom is een goede toilethygiëne erg belangrijk.
Read More

Montage

Toiletdispensers dienen door het vele gebruik goed en stevig gemonteerd te worden. Wij bieden u daarom onze montageservice aan tegen een vaste lage prijs! De monteur kijkt in overeenstemming met u naar de beste plek voor de handdroogsystemen, zeepdispensers, toiletautomaten, damesverbandcontainers en luchtverfrissers.
Read More

Snelle levering

Het snel leveren van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Naast onze standaard levertermijnen is een spoedlevering ook mogelijk. Er is natuurlijk niets zo vervelend als uw gasten geen toiletpapier of handdoekjes hebben. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u alles op tijd in huis heeft.
Read More