Specialist in de inrichting van sanitaire ruimtes

Hygiëne Service Nederland is gespecialiseerd in de inrichting van sanitaire ruimtes. Wij doen sanitaire inrichtingen voor diverse branches, zoals het onderwijs, de horeca, kantoren en de zorg. Wij werken samen met verschillende merken zoals Tork, Vendor of MTS europroducts waardoor wij voor iedere organisatie de juiste uitstraling kunnen creëren en van uw sanitaire ruimte een heus visitekaartje kunnen maken. Montage wordt allemaal voor u geregeld door onze eigen monteurs. Zij hebben jarenlange ervaring en kennen de producten als geen ander.

Goede sanitaire faciliteiten

Bij Hygiëne Service Nederland hebben we veel ervaring met het inrichten van sanitaire ruimtes. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende merken en soorten dispensers. Zo hebben wij  verschillende soorten duo-dispensers. Hierin passen 2 rollen, waardoor er altijd een extra rol op de toiletten aanwezig is en er nooit misgegrepen wordt. En zo hebben wij meer handige oplossingen voor u op het gebied van de inrichting van uw sanitaire ruimtes.

Sanitaire voorzieningen

Naast de inrichting van sanitaire ruimtes voorzien wij u van andere benodigdheden zoals  papierdispensers, zeepdispensers en prullenbakken. Daarnaast vindt u in ons assortiment onder andere sanitair reinigers en ontkalkers, verschillende geuren luchtverfrissing of urinoirmatjes en tabletten.

Sanitaire ruimte laten inrichten? Hygiëne Service Nederland

Moet u aan de slag om uw bestaande sanitaire ruimte te vervangen of heeft u een nieuw pand waarvan de sanitaire ruimtes moeten worden ingericht? Hygiëne Service Nederland staat graag voor u klaar. Wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van keuzes die voor u van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan het voldoen aan hygiëne protocollen en dergelijke.

Wilt u klant worden?