Hygiëne oplossingen voor uw bedrijf

Als totaalleverancier in hygiëne producten en disposables, weten wij inmiddels precies wat bedrijven en organisaties nodig hebben. Hierdoor kunnen wij onze klanten op heel gerichte wijze ondersteunen bij het creëren van de beste hygiënische omstandigheden. Wij hebben diverse hygiëne oplossingen ontwikkeld waarmee we u werk uit handen nemen. Hieronder leest u over onze efficiënte hygiëne oplossingen voor iedere branche.

Inrichting sanitaire ruimtes

Wilt u advies bij de inrichting van uw sanitaire ruimtes? Onze experts adviseren u over dispensers, benodigdheden en over praktische zaken die komen kijken bij een duurzame en efficiënte inrichting. Wij leveren daarnaast alle benodigdheden waarmee u uw sanitaire ruimtes schoon kunt houden. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, maar ook aan hygiënepapier en dispensers.

Vaatwasdoseersystemen

Als horecaonderneming en tevens in de zorg, wilt u graag zowel tijd- als kostenefficiënt te werk gaan. Met de vaatwasdoseersystemen van Hygiëne Service Nederland wordt uw vaat uitstekend schoon, en bespaart u op de kosten. Het doseersysteem maakt het mogelijk om precies de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel vrij te geven waardoor u verspilling tegengaat, maar tegelijkertijd wel een schone vaat krijgt. Twee vliegen in één klap! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gratis installatie van uw vaatwasdoseersysteem

Onze monteurs zorgen kosteloos voor de installatie van het doseersysteem. Zo kunt u er direct gebruik van maken en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Daarnaast bieden we u gratis een jaarlijkse servicebeurt aan op het doseersysteem. Zo blijft alles optimaal werken.

Schoonmaakwerkplan op maat

Een schoonmaakwerkplan dat helemaal is afgestemd op uw wensen? Dit is een van de hygiëne oplossingen waarmee wij veel ondernemingen en instellingen van dienst zijn. Een schoonmaakwerkplan is een duurzame oplossing voor uw bedrijf. Door in een keer alles goed te regelen, scheelt dit u veel tijd op de lange termijn. Wij geven u deskundig advies wat betreft de beste reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen zodat uw organisatie verzekerd is van een goede hygiëne.

Bedrukking disposables

Gebruikt u regelmatig disposables? Laat deze dan bedrukken met uw logo of laat ze geheel in uw eigen huisstijl maken. Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp.

Voorraadbeheer

Wilt u niet steeds omkijken hebben naar de voorraad van hygiëne producten en disposables? Dan hebben wij voor u de oplossing. Door middel van een efficiënt voorraadbeheer wordt er voor u bijgehouden welke producten er moeten worden geleverd. Op die manier beschikt u weer op tijd over de juiste producten en komt u nooit met lege handen te staan.

Afvalbeheer

Wij leveren diverse soorten en maten afvalbakken, inclusief bijbehorende afvalzakken. U kunt afvalzakken en vuilniszakken los bij ons bestellen. Ook maken wij het voor u mogelijk om uw afval efficiënt te scheiden met speciaal daarvoor bedoelde afvalsystemen en -zakken.

Advies over onze hygiëne oplossingen

Wilt u meer weten over onze hygiëne oplossingen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren.