Toont alle 12 resultaten

Weergeven 9 24 36

Greenspeed Velcro Twist vlakmop 45cm Groen

Greenspeed Twistmop Velcro, 45 cm, 50% microvezel/50% polyester. Ideale mop voor vloeroppervlakken met reliëf, hoog reinigend vermogen en voorkomt vuilversmering. Snel en eenvoudig wisselen van de mop door het klittenband.

Vileda Ultraspeed Mini Micro Mop 35cm

De UltraSpeed Mini MicroMop is een hoogwaardige en duurzame microvezelmop die gebruikt word voor het UltraSpeed systeem. De witte polyestervezels nemen goed vocht en vuil op. De grijze zones verwijderen hardnekkig vuil.

Minimale wrijving, geschikt voor alle types vloeren.

Vileda UltraSpeed Pro Double Starterskit 25 liter

  • Merk: vileda
  • Aantal: per stuk
  • Inhoud: de starterskit bestaat uit een onderstel met een dubbele emmercombinatie (25l en 8l), een hendelpers, een mopframe en een microvezelmop.

Vileda Ultraspeed Pro MicroPlus Mop 40cm

Vileda UltraSpeed MicroPlus 40cm vlakmop is een hoogwaardige en duurzame microvezel vlakmop die gebruikt wordt voor het UltraSpeed systeem. De witte polyestervezels nemen goed vocht en vuil op. De grijze zones verwijderen hardnekkig vuil.

Minimale wrijving, geschikt voor alle types vloeren.

Vileda UltraSpeed Pro Single Starterskit 25 liter

De Vileda UltraSpeed Pro Single Starterskit omvat bijna alles wat u nodig heeft aan schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging in één doos. LET OP: De Telescoop steel is apart te bestellen.

De Starterkit bestaan uit een onderstel met een enkele (25 liter), een hendelpers, een mopframe en een microvezelmop.