Resultaat 1–12 van de 127 resultaten wordt getoond

Weergeven 9 24 36

Black Satino AR30 luchtverfrisser Dispenser wit

De BlackSatino luchtverfrisserdispenser draagt door zijn subtiele geurverspreiding bij aan de totale toiletbeleving. Er zijn twee geuren luchtverfrisser beschikbaar: SparQ en Qlash. Door regelmatig af te wisselen blijft de toiletbeleving voor een bezoeker prikkelend.
De dispenser past in het moderne ontwerp van de BlackSatino lijn.

Afmeting dispenser:  100 x 120 x 290 mm

Black Satino Dameshygienebox 8 liter Wit

Deze hygiënebak met een inhoud van 8 liter voor (dames)hygiëneafval is geschikt voor toiletruimtes met een laag bezoekersverkeer. Het praktische kanteldeksel biedt optimale luchtafsluiting
Deze bak kan hangend en staand worden geplaatst worden.

Afmeting dispenser: 260 x 180 x 370 mm

Black Satino HB10 hygiënezakjes Dispenser Wit

De hygiënezakjesdispenser is compact en hygiënisch in gebruik. De dispenser heeft een capaciteit voor 48 (dames)hygiënezakjes. Kan goed gebruikt worden in combinatie met de BlackSatino hygiënebox 8 of 23 liter.

Afmeting dispenser: 100 x 25 x 135 mm

Black Satino PT30 Handdoek Dispenser Wit

De BlackSatino handdoekdispenser is heeft een modern, stijlvol en compact design. De dispenser is economisch in gebruik, door de veluitgifte met één handdoekje per keer.
Daarnaast is de dispenser eenvoudig schoon te houden en makkelijk bij te vullen.

Afmeting dispenser: 280 x 140 x 440 mm

Black Satino SF30 Handreiniging Dispenser Wit

De BlackSatino zeepdispenser heeft een modern, stijlvol en compact design en draagt bij aan een hygiënische totaalbeleving van de toiletruimte. De zeepdispenser werkt met BlackSatino zeepcartridges die beschikbaar zijn in handzeep en schuimzeep in twee speciaal ontwikkelde geuren: SparQ en Qlash.

Afmeting dispenser: 100 x 120 x 290 mm