Instellingen & zorgcentra

Hygiëne producten voor instellingen en zorgcentra bestellen

Bij Hygiëne Service Nederland bestelt u eenvoudig alle hygiëne en reinigingsproducten voor instellingen en zorgcentra. Goede hygiëne is van groot belang voor de gezondheid van uw bewoners of gasten. Kies daarom voor kwalitatieve producten die u helpen om uw ruimtes hygiënisch en schoon te houden. Wij leveren schoonmaak- en hygiëne producten aan instellingen en zorgcentra, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, huisartsenpraktijken en tandartspraktijken. Naast de levering van producten voorzien wij ook in schoonmaakwerkplannen, verzorgen wij voorraadbeheer en verzorgen wij de inrichting van de sanitaire ruimtes of keuken met dispensers.

Bestel hygiëne producten online

Bent u verantwoordelijk voor de hygiëne en voor hygiëne producten binnen een instelling of zorgcentrum? Bestel dan eenvoudig uw hygiëne producten online. Wij leveren snel en u heeft bij ons ruime keuze uit reinigingsmiddelen, persoonlijke beschermingsmaterialen schoonmaakmiddelen, en schoonmaakbenodigdheden. Alles wat u nodig heeft om uw medewerkers en gasten de beste omstandigheden te bieden, bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Disposables voor zorgcentra en instellingen

Voor de restaurants binnen uw organisatie kunnen wij verschillende disposables leveren zoals servetten, placemats en kaarsen. Hiermee creëert u een gezellige sfeer voor uw bewoners. Voor uw bezoekers leveren wij een desinfectiezuil voor bij de ingang.

Dienstverlening en hygiëne producten voor instellingen en zorgcentra

Hygiëne Service Nederland biedt, naast een compleet assortiment aan hygiëne producten en disposables voor instellingen en zorgcentra, ook diverse diensten aan waarmee u een hoge mate van hygiëne binnen uw organisatie garandeert. Zo ondersteunen wij instellingen en zorgcentra bijvoorbeeld bij hun voorraadbeheer. Hygiëne producten zijn op die manier altijd op voorraad en wanneer iets op dreigt te raken, dan zorgen wij ervoor dat uw voorraad aangevuld wordt, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hygiëne Service Nederland en over hygiëne producten voor instellingen en zorgcentra? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.

Wilt u klant worden?