Calculator

Hygiëne Service Nederland, totaalleverancier van hygiëne producten voor scholen

Hygiëne Service Nederland levert alle schoonmaakmaterialen en reinigingsmiddelen die nodig zijn voor een goede hygiëne op school. Zo creëert u een prettige werk- en leeromgeving voor uw onderwijspersoneel en de kinderen. Goede hygiëne was nog nooit zo belangrijk. Een mooi moment om de schoonmaakactiviteiten op uw school te professionaliseren met onze hygiëne producten voor scholen.

Hygiëne producten voor scholen

De toiletruimtes op scholen zijn soms niet om over naar huis te schrijven. Door het aanbrengen van de juiste dispensers en het gebruik van bepaalde hygiëne producten houdt u de toiletruimtes langer schoon en maakt u hygiëne ook voor kinderen makkelijker. Denk aan het gebruik van papieren wegwerp handdoekjes, goede prullenbakken en  handzeep- en handgel dispensers. Verder kunnen wij uw school voorzien van ‘handenwas-schema’s’ waarmee u kinderen helpt hun handen goed te wassen.

Alles voor een schone school

Niet alleen de toiletten op scholen verdienen uw aandacht. Denk ook aan handdoek en zeep dispensers in de keuken en in de lokalen. Kunt u zich de theedoek die er wekenlang hing nog herinneren? Not done. Zeker in deze tijd. Bij Hygiëne Service Nederland vindt u alle hygiëne producten voor scholen die u nodig heeft om uw onderwijspersoneel en kinderen een schone en frisse werkomgeving te bieden.

Hygiëne Service Nederland

Wij bieden niet alleen hygiëne producten voor scholen. Wij zijn er ook voor de zorg, de horeca, sportverenigingen en het bedrijfsleven. Wij zijn specialist in hygiëne producten en schoonmaakmiddelen en bieden daarnaast diverse oplossingen, zoals afvalbeheer, schoonmaakwerkplannen en voorraadbeheer.

Wilt u klant worden?