Horeca

Hygiëne producten voor de horeca bestel je eenvoudig online

Hygiëne Service Nederland helpt ondernemers in de horeca door het leveren van hygiënepapier, reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen van een hoge kwaliteit. Wet- en regelgeving voor de horeca eist steeds meer van horeca-ondernemers en hun medewerkers. Schoonmaken moet vaak grondig én met de juiste middelen. Bij Hygiëne Service Nederland kunnen we u uitgebreid adviseren en leveren we precies de reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen die voor uw zaak nodig zijn.

Van poetsrollen tot vaatwasdoseersystemen en vaatwasmiddelen

Wij leveren een zeer breed assortiment aan hygiëne producten voor de horeca. Denk hierbij aan zeep en zeepdispensers, reinigingsmiddelen voor keuken en sanitair, vaatwasmiddelen en vaatwasdoseersystemen, food disposables zoals servetten en zakjes. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van hygiëne producten aan de horeca en weten precies wat er nodig is om de hygiëne in uw zaak te waarborgen. Onze deskundige medewerkers kunnen u uitstekend adviseren over welke disposables, schoonmaakmaterialen en reinigingsmiddelen er passen bij uw horecazaak. Daarnaast helpen wij u graag met het maken van een schoonmaakwerkplan op maat.

Hygiëne producten en inrichting van sanitaire ruimtes in de horeca

Bij Hygiëne Service Nederland kunt u ook terecht voor het inrichten van sanitaire ruimtes. Wij zorgen ervoor dat er passende dispensers komen te hangen zoals handdoekdispensers, toiletroldispensers, luchtverfrissing en zeepdispensers. Ook leveren wij diverse benodigdheden zoals dameshygienebakken en afvalbakken. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Hygiëne Service Nederland? Wij vertellen u graag meer. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook de mogelijkheid bieden om uw voorraadbeheer uit te besteden? Op die manier staat u nooit met lege handen, want wij zorgen ervoor dat uw hygiëne producten altijd op voorraad zijn.

Disposables voor de horeca

Naast hygiëne producten kunt u bij ons terecht voor diverse disposables voor de horeca. Wij leveren onder andere servetten, bestekzakjes, take-away bakken en verpakkingsmaterialen maar ook kaarsen. Alles voor een gezellig diner. Wilt u het nog mooier maken? Laat uw disposables dan bedrukken met uw eigen logo.

Wilt u klant worden?