Voorraadbeheer hygiëne producten

Wanneer u verantwoordelijk bent voor facilitaire zaken zoals hygiëne en schoonmaak, dan wilt u de benodigde materialen altijd voor het grijpen hebben. Hygiëne Service Nederland biedt ondersteuning aan organisaties die moeten kunnen vertrouwen op hun voorraad en nooit met lege handen willen staan. Wij zorgen ervoor dat uw voorraad te allen tijde inzichtelijk is, en tijdig wordt aangevuld.

Uw voorraad altijd op orde en tijdig aangevuld

Met accuraat voorraadbeheer van Hygiëne Service Nederland bent u er zeker van dat uw voorraden altijd toereikend zijn. Wij komen wekelijks of maandelijks bij u langs om uw voorraden aan te vullen. U heeft hier zelf geen omkijken naar. We leveren uw nieuwe materialen tot in de voorraadkast. Daarnaast kunnen wij uw (bedrukte) materialen op voorraad nemen, bijvoorbeeld wanneer u zelf te weinig opslagruimte heeft. Wij leveren dan per doos uit.

Transport en levering

Onze chauffeurs brengen uw nieuwe materialen persoonlijk bij u langs, tot in de voorraadkast. Dát is net dat beetje extra service dat wij onze klanten bieden. Wij leveren in principe de volgende werkdag, maar bij spoed proberen wij altijd om u dezelfde dag nog van dienst te zijn.

Hygiëne Service Nederland, specialist in voorraadbeheer

Hygiëne Service Nederland is gespecialiseerd in voorraadbeheer van hygiëne producten. Wij zorgen dat uw voorraad altijd op pijl is zodat u op ieder moment beschikt over de benodigde schoonmaakartikelen, disposables en hygiëne producten. Naast voorraadbeheer van hygiëne producten hebben wij een groot assortiment aan producten voor hygiëne, sanitair en schoonmaak. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wilt u klant worden?