Sportverenigingen

Hygiëne producten voor sportverenigingen

Hygiënische omstandigheden bij sportverenigingen zijn in deze tijd nog belangrijker dan voorheen. Het desinfecteren van de handen en oppervlaktes, maar ook het schoonmaken van douches en kleedruimten zijn belangrijk en zelfs verplicht. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u uw sporters en clubleden de best mogelijke omstandigheden biedt, bestel dan uw hygiëne producten voor uw sportvereniging bij Hygiëne Service Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hygiëne producten, schoonmaakartikelen en accessoires zoals zeep- en handgel dispensers. Naast het inrichten van de sanitaire ruimtes, denken wij ook aan praktische oplossingen om de hygiëne binnen uw sportvereniging te waarborgen zoals een schoonmaakwerkplan.

Sportverenigingen en hygiëne

De hygiëne binnen sportverenigingen is vaak minder goed geregeld dan je eigenlijk op zo’n plek zou verwachten. Soms komt dit doordat er niemand als verantwoordelijke is aangewezen en mensen vrijwillig schoonmaakklussen oppakken. Wij zijn van mening dat ook voor sportverenigingen een schoonmaakwerkplan of schoonmaakrooster van groot belang is. Op een plek waar veel vrijwilligers werkzaam zijn, is het belangrijk om een duidelijk plan en een goede planning te hebben. Zo weet iedereen precies wat er gedaan moet worden. Maar er zijn meer dingen die je als vereniging kan doen voor een betere hygiëne op de club. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van handgel dispensers en het gebruik van papieren handdoeken.

Schoonmaken van sanitair en oppervlakten

Bij Hygiëne Service Nederland bestelt u eenvoudig alle schoonmaakmiddelen en -benodigdheden voor gebruik binnen uw sportvereniging. Ook leveren wij diverse schoonmaakproducten en disposables voor uw sportkantine. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wist u dat wij ook het voorraadbeheer van uw schoonmaak- en hygiëne producten voor u kunnen regelen?

Wilt u klant worden?