Bedrijven

Hygiëne producten voor bedrijven bestelt u online bij Hygiëne Service Nederland

Uw medewerkers verdienen een schone werkomgeving, maar ook uw gasten en klanten wilt u kunnen ontvangen in een frisse ruimte. Wij bieden een zeer breed assortiment aan hygiëne producten voor bedrijven. Denk hierbij aan reinigingsmiddelen voor kantoren, schoonmaakbenodigheden voor sanitaire ruimtes, persoonlijke beschermingsmaterialen, dispensers en hygiënepapier. Ook zijn wij er om bedrijven te helpen bij het schoonhouden van bedrijfsruimtes en om een goede hygiëne te waarborgen. Wij helpen u daarom graag bij het maken van een schoonmaakwerkplan en uw voorraadbeheer.

Schoonmaak en hygiëne producten voor bedrijven

Huurt u een partij in voor het schoonmaken van uw bedrijfspand of kantoren? Zorg dan dat deze partij gebruikmaakt van de beste reinigingsmiddelen. Op die manier bent u er zeker van dat u voldoet aan alle geldende hygiëne richtlijnen en milieu richtlijnen. Wellicht heeft u zelf medewerkers in dienst die uw bedrijfspand schoonmaken. Wij adviseren hen graag over de hygiëne producten voor bedrijven en panden. Denk hierbij aan kantoren, maar ook aan horecabedrijven. Wij leveren naast reguliere schoonmaakproducten, ook eco producten en schoonmaakmiddelen met een cradle 2 cradle label.  Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Disposables

Naast hygiëne producten vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan food disposables, verpakkingsmaterialen en afvalbeheer materialen. Wij willen onze klanten een zo goed mogelijke ervaring geven door een compleet aanbod, waarmee wij bedrijven ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer en hygiëne. Bent u op zoek naar een product maar kunt u deze niet vinden in onze shop? Neem contact op, we denken graag met u mee.

Wilt u klant worden?