Afvalbeheer door Hygiëne Service Nederland

Met de afvalbeheer oplossingen van Hygiëne Service Nederland heeft u altijd geschikte afvalbakken met bijbehorende vuilniszakken. Wij leveren diverse afvalbakken en damesverband oplossingen in verschillende soorten en maten, maar ook voor alle soorten vuilniszakken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse maten, kleuren en diktes afvalzakken. En bent u voornemens om uw afval te gaan scheiden? Ook daar hebben wij mooie en praktische oplossingen voor.

Schoon kantoor, schone keuken, schone sanitaire ruimtes

Hygiëne Service Nederland is, naast afvalbeheer, ook gespecialiseerd in algemene hygiëne binnen het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven, sportverenigingen en de horeca. Wij voorzien bedrijven en organisaties van hygiëne producten, zoals reinigingsmiddelen, dispensers en hygiëne papier. Ook helpen wij organisaties bij het maken van schoonmaakwerkplannen. Met een schoonmaakwerkplan zorgt u als ondernemer voor een hygiënisch schone omgeving waar uw medewerkers werken, en uw gasten verblijven.

Afvalbeheer goed regelen

Wilt u het afvalbeheer voor uw organisatie of bedrijf goed regelen? Bestel uw afvalbakken of prullenbakken dan meteen. Heeft u mooie afvalbakken maar kunt u geen bijpassende vuilniszakken vinden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en gaan met plezier op zoek naar het meest geschikte product voor uw organisatie.

Wilt u klant worden?