Bedrijven

Hygiëne producten voor bedrijven

Hygiëne Service Nederland is totaalleverancier voor hygiëne producten en disposables voor diverse branches. Wij leveren onder andere aan de zorg, horeca, onderwijs, bedrijfsleven en sportverenigingen. In onze webshop vindt u verschillende categorieën waaronder reinigingsmiddelen, schoonmaakbenodigdheden maar ook servetten, take-away bakken of kaarsen. U vindt bij ons alles ‘onder één dak’. Wel zo efficiënt.

Horeca

Hygiëne producten voor de horeca

Er gelden strenge hygiënevoorschriften in de horeca. Hiervoor is het van belang om te beschikken over alle benodigde materialen voor een goede reiniging en hygiëne. Daarnaast gebruikt uw horecazaak wellicht verpakkingsmaterialen en disposables, zoals bekers, saladebowls en tassen voor het bezorgen en afhalen van eten en drinken. Wij kunnen deze disposables ook voor u bedrukken. Daarnaast kunnen wij u voorzien van alle materialen die u nodig heeft voor de inrichting van uw sanitaire ruimtes en uw keuken. Denk aan hygiënepapier, dispensers en afvalbakken. Wilt u persoonlijk advies, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Instellingen & zorgcentra

Extra zorg voor hygiëne in instellingen en zorgcentra

In instellingen en zorgcentra is een goede hygiëne van groot belang. Er gelden hier vaak andere, strengere, regels dan in andere sectoren. Wij beschikken over de juiste materialen en hygiëne producten om de locatie te voorzien van een hoogwaardige hygiëne. In ons assortiment vindt u alle benodigde reinigingsmiddelen, schoonmaakmaterialen, dispensers, hygiënepapier, afvalbeheer en persoonlijke bescherming. Daarnaast kunnen wij de horeca voorzien van disposables zoals servetten, placemats en kaarsen, om een fijne sfeer te creëren voor de bewoners.

Kantoren

Reinigingsmaterialen en hygiëne producten voor kantoren

Werkt u op kantoor, dan is het prettig wanneer u beschikt over nette, frisse sanitaire voorzieningen. Wij werken met verschillende merken, waardoor wij ieder kantoor de juiste uitstraling kunnen geven. Handige dispensers voor handzeep en papieren handdoekjes zijn ideaal in gebruik, en zeer geschikt voor een goede hygiëne op kantoor. Daarnaast vindt u bij ons alle benodigde reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen die nodig zijn om uw kantoor te voorzien van een goede hygiëne.

Ook voorzien wij in voorraadbeheer, waardoor u nooit misgrijpt naar toiletpapier en schoonmaakproducten.

Calculator

Reiniging van scholen

Goede hygiëne is belangrijk voor de gezondheid van de kinderen en onderwijspersoneel. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen en schoonmaakartikelen zodat een goede hygiëne op school kan worden gewaarborgd. Wij richten toiletruimtes op scholen in met nieuwe, kindvriendelijke dispensers. Wij werken met verschillende merken waardoor we altijd de gewenste uitstraling kunnen realiseren. Verder kunnen wij uw school voorzien van ‘handenwas-schema’s’ waarmee u kinderen helpt hun handen goed te wassen. Wilt u geen omkijken hebben naar uw voorraden op het gebied van toiletpapier en schoonmaakmiddelen? Laat uw voorraadbeheer dan aan ons over. Wij zorgen dat u nooit zonder voorraad komt te zitten.

Sportverenigingen

Hygiëneproducten voor sportverenigingen

U wilt graag een schone sportomgeving bieden en u wilt dit zo efficiënt mogelijk regelen? Goede reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen zijn de basis voor een goede hygiëne. Vergeet daarnaast niet de toilethygiëne. De beste oplossing, zoals handzeep dispensers en handdoek dispensers met papieren wegwerphanddoeken zijn essentieel voor een schone omgeving en goede persoonlijke hygiëne. Ook voor de kantine leveren wij verschillende disposables en schoonmaakproducten.

Wij hebben een breed assortiment aan hygiëne producten voor alle sectoren en staan graag voor u klaar.

Wilt u klant worden?