Schoonmaakwerkplan, voor de beste hygiëne in een werkomgeving

Bent u verantwoordelijk voor facilitaire zaken of voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw organisatie of instelling? Wanneer u de hygiëne in uw pand wilt waarborgen en te allen tijde wilt voldoen een de protocollen en wet- en regelgeving rondom hygiënische omstandigheden, is het belangrijk om een goed schoonmaakwerkplan te hebben. In een schoonmaakwerkplan staat precies welke mate van hygiëne voor verschillende objecten en elementen die in uw beheer vallen, nodig zijn.

Een schoonmaakwerkplan laten maken

Hygiëne Service Nederland is gespecialiseerd in het maken van schoonmaakwerkplannen voor organisaties, instellingen en bedrijven waarbij hygiëne van groot belang is. Het schoonmaakwerkplan geeft houvast aan uw team doordat er precies beschreven staat welke mate van reiniging er in bepaalde ruimtes noodzakelijk is, welke materialen er gebruikt moeten worden en welke procedures er gevolgd moeten worden.

Laat u adviseren over de beste schoonmaakproducten

Bent u verantwoordelijk voor de hygiënische omstandigheden in uw organisatie? Laat u uitgebreid informeren en laat een schoonmaakwerkplan voor uw organisatie op maat maken. Wij adviseren u uitgebreid over welke schoonmaakproducten en hygiëne artikelen u het beste kunt gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

Specialist in hygiëne oplossingen

Hygiëne Service Nederland werkt sinds 2017 samen met organisaties in diverse branches, waaronder de zorg, horeca, onderwijs, het bedrijfsleven en sportverenigingen. Wij leveren hygiëne producten, disposables en oplossingen die allemaal gericht zijn op hygiëne en schoonmaakactiviteiten. Het schoonmaakwerkplan is een van de oplossingen die wij onze klanten kunnen bieden. U kunt ook bij ons terecht voor voorraadbeheer en de bedrukking van disposables.

Wilt u klant worden?