Bespaar op de kosten van vaatwasmiddelen met een vaatwasdoseersysteem

Een vaatwasdoseersysteem zorgt ervoor dat u kosten kunt besparen op uw vaatwasmiddelen. De doseerpompen van het systeem geven precies de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel af dat nodig is om uw vaat perfect schoon te maken. Vaatwasdoseersystemen worden vaak toegepast in de horeca, maar zijn ook populair bij onder andere zorginstellingen of bedrijven.

Vaatwasdoseersysteem laten installeren

Hygiëne Service Nederland levert vaatwasdoseersystemen aan bedrijven en instellingen in het hele land. Onze missie is om u te helpen om aan alle hygiënevoorschriften te voldoen op een efficiënte manier. Een doseersysteem voor vaatwasmiddelen is één van de oplossingen die wij u kunnen bieden, waarmee we niet alleen gemak, maar ook een behoorlijke besparing kunnen realiseren. Met een vaatwasdoseersysteem verbruikt u vele malen minder vaatwasmiddel dan met een regulier systeem. Bovendien zorgen wij voor de volledige installatie en verzorgen wij het jaarlijkse onderhoud van uw doseersysteem.

Hygiëne Service Nederland, gespecialiseerd in hygiëne op de werkvloer

Hygiëne Service Nederland levert een groot assortiment aan hygiëneproducten voor op de werkvloer. Binnen ons assortiment vindt u onder andere schoonmaak- en reinigingsmiddelen, hygiëne producten en -materialen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse diensten op het gebied van hygiëne. Denkt u hierbij aan de ontwikkeling van schoonmaakwerkplannen en voorraadbeheer. De installatie van vaatwasdoseersystemen is een van de diensten uit ons brede dienstenpakket. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons. Wij staan graag voor u klaar.

Werkwijze bij de installatie

Wanneer wij bij u op locatie komen om uw vaatwasdoseersysteem te installeren, dan gaan wij als volgt te werk…..

  • Demonteren indien nodig de oude installatie
  • Monteren het nieuwe doseersysteem
  • Controleren de hardheid van het water
  • Stellen de doseringen naar wens af
  • Geven u uitgebreide uitleg over hoe alles werkt

Wilt u klant worden?