Totaalleverancier van kwalitatief hoogwaardige hygiëne merken

Als totaalleverancier van hygiëne producten en disposables hebben wij een breed assortiment met professionele producten. Wij bieden producten aan van merken die bekend staan om hun kwaliteit, omdat wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

Onderstaande hygiëne merken zijn bij ons verkrijgbaar

Bent u op zoek naar een specifiek merk van hygiëne producten? Of wilt u kijken welk merk het beste past bij uw wensen? In onderstaande overzicht ziet u de hygiëne merken die bij ons verkrijgbaar zijn. Van hygiëne papier, reinigingsmiddelen en mondkapjes tot food disposables, u vindt het bij ons!

Euro Products

Euro products

Met de dispensers van Euro products zorgt u voor een goede hygiëne op uw zaak. De professionele zeepdispensers en luchtverfrissers zijn kwalitatief goede keuzes voor een zorgvuldige toilethygiëne.

Dr. Schnell

Dr. Schnell

Een van onze hygiëne merken is Dr Schnell. De reinigingsproducten van Dr Schnell zorgen voor frisse en schone ruimtes. Of het nu gaat om een kantoorruimte, keuken, een leslokaal of een restaurant. Met de producten van Dr Schnell wordt iedere ruimte weer professioneel schoon.

Bolsius

Bolsius

Het bekende merk Bolsius heeft een mooi assortiment kaarsen. Van theelichten en stompkaarsen tot rustieke kaarsen. Er zijn diverse soorten, maten en kleuren kaarsen in onze webshop verkrijgbaar. Zo vindt u altijd de juiste kaarsen die u nodig heeft voor uw horecazaak of andere onderneming.

Tork

Tork

Zorg voor een hygiënische werkomgeving met de producten van Tork. In onze webshop hebben wij onder andere professionele dispensers voor zeep, toiletrollen en handdoeken, maar ook afvalbakken, servetten en handzeep. Neem een kijkje in ons assortiment voor het complete aanbod van onze Tork hygiëne producten.

Biodore

Biodore

Bent u op zoek naar duurzame oplossingen voor uw horecaonderneming? Dan zijn de producten van Biodore aan te bevelen. Als leverancier van hygiëne producten en disposables hebben wij een mooi assortiment van Biodore. Deze borden, bekers, maaltijdboxen, schalen en draagtrays zijn allemaal gemaakt van verantwoorde materialen, zoals suikerriet, palmblad en hout.

Sier Disposables

Sier disposables

De food disposables van Sier zijn zeer geschikt voor iedere horecaonderneming. In ons brede assortiment van Sier vindt u onder andere bestek, borden, stampers en rietjes. De producten zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen, zoals papier, bamboe en hout. Zeer verantwoorde keuzes voor uw zaak.

Overige merken

Duni
Wecovi
Hygiëne Service Nederland
Powersterko
europochette
SanTRAL
Sanfer
Vileda
Vikan
CMT
Powersterko