Blijf op up-to-date!

Periodiek publiceren wij nieuwe berichten over de ontwikkelingen van ons vak en onze organisatie! Bekijk op deze pagina al onze blogberichten.

NILFISK SC401 full package schrobzuigmachine | Hygiëne Service Nederland

Optimaliseer uw vloerreiniging met een schrobzuigmachine van Nilfisk.

Rubbermaid | Bestel bij Hygiëne Service Nederland

Rubbermaid is het merk als het gaat om afvalverwerking. Rubbermaid produceert vuilnisbakken en afvalcontainers voor verschillende toepassingen, variërend van kleine vuilnisbakken tot grotere containers.

Het veelzijdige bierviltje | Hygiëne Service Nederland

Het bierviltje, een voorwerp dat we meestal associëren met het beschermen van tafels tegen vochtige glazen. Maar wist je dat bierviltjes veel meer te bieden hebben dan alleen die praktische functie? In deze blog duiken we in de veelzijdige wereld van bierviltjes.

Refork | Hygiëne Service Nederland

Het natuurlijke bestek en de natuurlijke rietjes waar iedereen lang op heeft gewacht!

Vaatwassers | Hygiëne Service Nederland

Een horeca vaatwasser is een onmisbare aanvulling voor een startende, groeiende en efficiënte horecaonderneming. Een goede vaatwasmachine levert je namelijk veel op: een schone vaat, een uitstekende hygiëne en veel tijdbesparing. Maar welke is geschikt voor jou? We helpen je bij het kiezen van de juiste horeca vaatwasser.

Artikelen voor de feestdagen | Hygiëne Service Nederland

U zorgt voor uw gasten, wij voor uw voorraad! Bestel eenvoudig uw artikelen voor de feestdagen. Van kaarsen tot tafellopers en servetten. Bestel meteen!

Servetten | Hygiëne Service Nederland

Voor iedere gelegenheid passende servetten. Van 1-laags papier tot chique airlaid variant en alles daartussen. Snel leverbaar en scherp geprijsd.

Zorg voor een schone, hygiënische werkplek | Hygiëne Service Nederland

Een schone, hygiënische werkplek is een must. Wij bieden u alle schoonmaakartikelen om dit te realiseren. Bestel eenvoudig in onze webshop.

Handwas schema, instructies handhygiëne | Hygiëne Service Nederland

Het correct wassen van de handen vormt de basis van een goede hygiëne. Met het handwas schema van Dr. Schnell kan niemand vergeten hoe het moet!

Cocktail disposables | Bestel bij Hygiëne Service Nederland

Disposables van het merk Sier maken van iedere cocktail een sensatie. Een uitgebreid assortiment en ook nog eens milieuvriendelijk. Bestel direct.

Gerecyclede afvalzakken van PowerSterko | Hygiëne Service Nederland

De afvalzakken van PowerSterko scoren op alle onderdelen een dikke voldoende. Met zakken die voor minimaal 80 procent uit gerecycled plastic bestaan, zijn ze één van de duurzaamste keuzes.

Sfeervolle kaarsen van Bolsius | Hygiëne Service Nederland

Sfeer en beleving zijn twee aspecten die voor een groot gedeelte bepalen of een gast een positieve ervaring heeft bij een bezoek aan bijvoorbeeld een restaurant, café of hotel. Of dat nu binnen aan tafel, of buiten op het terras is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan en ontvang periodiek onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen. Door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief, kan u altijd uw adres verwijderen.