Nieuws

Vaatwassers | Hygiëne Service Nederland

Horeca vaatwassers

Een horeca vaatwasser is een onmisbare aanvulling voor een startende, groeiende en efficiënte horecaonderneming. Een goede afwasmachine levert je namelijk veel op: een schone vaat, een uitstekende hygiëne en veel tijdbesparing. Maar welke is geschikt voor jou? We helpen je bij het kiezen van de juiste horeca vaatwasser.

Wij kunnen u adviseren in verschillende merken en types, waaronder het merk Classeq.

  • Classeq P500 WS doorschuif vaatwasser

De Classeq P500 WS is een ruime doorschuifvaatwasmachine voor continue arbeid. Een zeer krachtige doorschuifvaatwasmachine voor hoge tot zeer hoge aanvoer van vuile vaat.

Uitgerust met een eenvoudig te bedienen lcd-display met intuïtief kleurenschema. De instellingen voor het gebruik van reinigings- en naglansmiddel, evenals de ventilatie van de doseerapparaten kunnen door de gebruiker individueel worden aangepast, om zo perfect tegemoet te komen aan de betreffende was vereisten in iedere horecakeuken. Hierdoor krijg je een eenvoudig te bedienen machine met hoge was capaciteit en optimaal was resultaat. Als optie is deze machine ook verkrijgbaar met een ingebouwde waterontharder.

Bijbehorende korven: 1x universele korf, 1x bordenhouder en 1x bestekbak 8 modules

Afmetingen: breedte 630 mm, hoogte 1460 mm, diepte 720 mm, hoogte (open) 1955 mm en korfmaat 500 x 500 mm

  • Classeq D500 WS DD vaatwasser

De Classeq D500 WS DD vaatwasmachine met de diepe deur. Geschikt voor transportkratten. Met grote capaciteit voor middelgrote tot grote aanvoer van vuile vaat.

Uitgerust met een lcd-display en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema. De horeca vaatwasmachine is sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien kun je via het display van de machine individuele instellingen uitvoeren. Naast een eenvoudige bediening voor iedere gebruiken laat zij ook voor de ervaren professional niets te wensen over. Het maakt niet uit hoe je de vaatwasser wilt gebruiken, uiteindelijk bereik je altijd een excellent was resultaat in een recordtijd.

Bijbehorende korven: 1x universele open korf, 1x houder voor patissier schaal, 1x bestekhouder, 1x bordenhouder

Afmetingen: breedte 550 mm, hoogte 830 mm, diepte 675 mm, diepte – open deur 989 mm en korfmaat: geschikt voor Euronorm tank

  • Classeq D500 WS vaatwasser

De Classeq D500 WS vaatwasser eenvoudige tweeknops bediening. Met grote capaciteit voor middelgrote tot grote aanvoer van vuile vaat.

Uitgerust met een lcd-display van de nieuwst generatie en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema.  De horeca-vaatwasmachine is sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien is het mogelijk om in de technische instellingen van de machine geïndividualiseerde configuraties zelf aan te passen. Zo is deze machine voor iedere gebruiker eenvoudig te bedienen, maar laat zij daarnaast ook voor de ervaren professional niets te wensen over. Het maakt niet uit hoe je de D500-serie wilt gebruiken, uiteindelijk krijg je altijd een excellent was resultaat in de kleinste ruimte.

Bijbehorende korven: 1x universele korf, 1x bordenhouder, 1x bestekbak 8 modules

Afmetingen: breedte 550 mm, hoogte 830 mm, diepte 605 mm, diepte – open deur 989 mm en korfmaat 500 x 500 mm

 

Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Wij adviseren u graag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.