Nieuws

Rubbermaid | Bestel bij Hygiëne Service Nederland

Afvalbakken van Rubbermaid

Rubbermaid is het merk als het gaat om afvalverwerking. Rubbermaid produceert vuilnisbakken en afvalcontainers voor verschillende toepassingen, variërend van kleine vuilnisbakken tot grotere containers.

Bij Rubbermaid staat duurzaamheid centraal bij alles wat ze doen. De producten zijn ontworpen om langer mee te gaan. Wanneer u producten kiest die langer meegaan, bespaart u uw bedrijf kosten en gedoe omdat u geen alternatieven van mindere kwaliteit meer hoeft te vervangen. U maakt bovendien een duurzame keuze. Hieronder een aantal voorbeelden van de containers:

 

  • Brute containers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kleuren kunnen helpen bij het identificeren van verschillende soorten afval of het organiseren van afvalstromen. De containers kunnen ook geleverd worden met diverse soorten deksels zoals een recycling deksel. De gladde oppervlakken en het ontwerp met afgeronde hoeken maken de containers makkelijker schoon te houden.

 

  • Slim Jim containers staan bekend om hun slanke en ruimtebesparende ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in krappe ruimtes of drukke locatie. De slim Jim containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogten en kleuren. Sommige modellen hebben kleurcodering opties om te helpen bij het scheiden van verschillende soorten afval zoals papier, organisch afval en plastic.
Bestel uw afvalbakken bij Hygiëne Service Nederland

Bestel uw afvalbak nu bij Hygiëne Service Nederland. Onze webshop is makkelijk in gebruik!

Voor elke werkplek is een geschikte afvalbak. Als je nog vragen hebt of opzoek bent naar bepaald soort afvalbak die niet op onze webshop staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan altijd klaar om te helpen.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.