Nieuws

Het veelzijdige bierviltje | Hygiëne Service Nederland

Het veelzijdige bierviltje: meer dan alleen een onderzetter

Het bierviltje, een voorwerp dat we meestal associëren met het beschermen van tafels tegen vochtige glazen. Maar wist je dat bierviltjes veel meer te bieden hebben dan alleen die praktische functie? In deze blog duiken we in de veelzijdige wereld van bierviltjes.

Reclamemiddel

Bierviltjes worden vaak gebruikt als reclamemiddelen. Vaak zie je in de horeca op bierviltjes alleen het logo van een biermerk. Maar er kan veel meer op staan. Naast je eigen logo kan je ook een slogan, contactgegevens of andere relevantie informatie op het bierviltje laten bedrukken.

Marketing en evenementen

Naast het promoten van biermerken kunnen bierviltjes ook worden gebruikt om evenementen en speciale gelegenheden te markeren. Organisatoren kunnen aangepaste bierviltjes laten bedrukken met details van het evenement, zoals de datum, locatie en artiesten. Deze viltjes fungeren niet alleen als praktische onderzetters tijdens het evenement, maar worden ook souvenirs voor de deelnemers en kunnen zelfs na het evenement verzamelaarswaarde hebben.

Gespreksaanzet

Bierviltjes kunnen dienen als ijsbrekers of gespreksaanzetten. Ze kunnen grappige of interessante feiten bevatten, puzzels, trivia of citaten. Deze elementen kunnen mensen aanmoedigen om met elkaar te praten, elkaar uit te dagen of gewoon plezier te hebben tijdens hun drankje.

Of wat dacht je om gewoon wat op te schrijven! Vaak wordt een bierviltje mee naar huis genomen. Zorg dat jou logo op het viltje staat, zo blijf je top of mind bij je gasten.

Interesse om een eigen bierviltje te ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij helpen je graag.

Bierviltjes kunnen wij in verschillende maten, aantallen en bedrukking leveren. Hieronder een lijstje:

Materiaal: Origineel Europees viltenkarton

Dikte: 1,4 mm

Bedrukking: een- of tweezijdige bedrukking in full colour. Voor- en achterzijde mogen verschillend zijn.

 

Biervilten rond 90 mm

  • Vanaf 5000 stuks te bestellen
  • Minimale investering van €295 of voor maar €0.029 cent per stuk

 

Biervilten rond 103/107 mm

  • Vanaf 1000 stuks te bestellen.
  • Minimale investering van €145 of voor maar €0.031 cent per stuk

 

Biervilten vierkant 93 x 93 mm

  • Vanaf 1000 stuks te bestellen.
  • Minimale investering van €145 of voor maar €0.031 cent per stuk

 

Wilt u graag bierviltjes laten bedrukken? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u uiteraard graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.