Nieuws

Refork | Hygiëne Service Nederland

Milieuvriendelijke disposables

Refork: het natuurlijke bestek en de natuurlijke rietjes waar iedereen lang op heeft gewacht. Refork heeft een alternatief voor plastic ontwikkeld dat milieuvriendelijk en SUP-proof is en dat ook nog eens de look-and-feel heeft zoals u dat voorheen gewend was. Bestek dat goed in de mond ligt en rietjes die perfect blijven presteren in vloeistof!

 

Refork, een innovatief bedrijf uit Tsjechië, ontwikkelde een duurzaam materiaal, gebaseerd op hout restafval uit de locale meubelindustrie. Door het te vermalen tot houtmeel en daar zowel binders op natuurlijke basis als mineralen aan toe te voegen ontstaat een geheel nieuw materiaal: Refork materiaal. Uniek, duurzaam en hét alternatief voor houten en bamboe bestek en papieren rietjes. Een fijn mondgevoel, stevig en geen bijsmaken. Volledig afbreekbaar en geproduceerd binnen de EU. Refork voelt goed!

 

Heeft u vragen of wilt u graag een aantal samples ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op!

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.