Nieuws

Cocktail disposables | Bestel bij Hygiëne Service Nederland

Cocktail disposables

Het begin van de zomer, heerlijk. Dat betekent automatisch ook het begin van een nieuw seizoen vol cocktails. Wat is de bestseller bij u in de zaak? Een Bloody Mary, Long Island Iced Tea of toch een Pornstar Martini? Of kiezen uw gasten doorgaans liever voor een Margarita, Mai Tai of Daiquiri? Hoewel de smaken van deze beroemde cocktails enorm verschillen, zijn er wél overeenkomsten te vinden. De belangrijkste? De uitstraling! De smaak is belangrijk, maar het oog wil ook wat.

Wanneer het op een cocktail aankomt worden alle zintuigen geprikkeld. Een cocktail is van zichzelf vaak al een ware eyecatcher – door het mooie glas waarin het geserveerd wordt, of de felle kleuren van het drankje zelf –, maar is pas écht af met de juiste accessoires als een rietje of een stamper. De disposables van topmerk Sier zetten het puntje op de i van iedere cocktail. U vindt alle denkbare varianten, in diverse lengtes en verschillende kleuren, in ons assortiment. Zo maakt u van uw cocktails niet alleen een heerlijke smaaksensatie, maar ook een lust voor het oog.

Onderscheidende en mileuvriendelijke cocktail disposables

Met de cocktail disposables van Sier kunt u zich onderscheiden door uw drankjes nóg mooier te serveren dan dat anderen dat doen. Sier begrijpt het effect van beter presteren door aantrekkelijker te presenteren als geen ander. Daarbij hebben ze ook nog eens oog voor het milieu, door duurzaam en milieuvriendelijk te werk te gaan. Sier levert een bijdrage aan een schonere wereld door biologisch afbreekbare materialen te gebruiken.

Stampers en rietjes

Het is een filosofie die naadloos aansluit op de onze. Mede daarom hebben we de producten van Sier opgenomen in ons eigen assortiment. Het betekent een uitgebreid scala aan cocktail disposables als bestek, bakjes, schalen en borden, veelal gemaakt van producten als bamboe en papier. Maar het betekent ook een groot assortiment aan drinkrietjes en stampers, die uw cocktail net dat beetje extra geven. De rietjes komen in tal van uitvoeringen, in verschillende maten, met of zonder felle kleurtjes en wel of niet voorzien van een vrolijk motief.

Bestel uw cocktail disposables bij Hygiëne Service Nederland

De disposables van Sier bieden gemak bij iedere gelegenheid. Ervaart u dat zelf binnenkort ook? We kijken graag samen met u naar opties die passen bij de uitstraling van uw zaak.  Bestel uw cocktail disposables eenvoudig in onze webshop. Wij leveren snel!

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.