Nieuws

Handwas schema, instructies handhygiëne | Hygiëne Service Nederland

Handwas schema, instructies handhygiëne

Een goede handhygiëne verkleint de kans op het overdragen van bacteriën en ziekteverwekkers. Maar hoe doet u dat eigenlijk, goed en grondig de handen wassen om te zorgen voor een goede handhygiëne? Het handige en bovenal duidelijke handwas schema van Dr. Schnell laat u in één oogopslag zien welke stappen nodig zijn om uw handen brandschoon te krijgen. Dit schema is bij uitstek geschikt om op te hangen in sanitaire ruimtes van openbare gebouwen en (basis)scholen. Het vormt een perfect geheugensteuntje bij het wassen van de handen en leert jonge kinderen hoe ze hygiënisch en correct hun handen reinigen na een toiletbezoek.

Gevestigde naam

Dr. Schnell is een gevestigde naam binnen de professionele schoonmaakbranche. Sterker nog: ze zijn al bijna twee eeuwen toonaangevend binnen dit vakgebied. Geen wonder dat ze serieus worden genomen wanneer ze een eigen handenwas schema ontwikkelen die moet helpen bij verbetering van de algehele hygiëne op bijvoorbeeld basisscholen.

Zeven simpele stappen

Het schema van Dr. Schnell kenmerkt zich door overzichtelijkheid. Zowel visueel als tekstueel biedt het houvast en ondersteuning bij het correct wassen van de handen in zeven simpele stappen. Het schema beschrijft alle stappen van het proces uitgebreid. De eerste stap herinnert aan het feit dat de zeep op een droge handpalm aangebracht dient te worden, waarna de volgende stappen ingaan op het correct reinigen van de handen. Daarbij wordt geen enkele plek overgeslagen, maar waakt het schema er ook voor dat het geen ellenlang proces wordt, waarbij zelfs schade kan worden toegebracht aan de handen.

Van print tot bevestiging van handwas schema’s

Bij Hygiëne Service Nederland zorgen we dat dit schema ook bij u in de sanitaire gebouwen komt te hangen. Op een opvallende plek, op ooghoogte, zodat de gebruikers van de sanitaire voorzieningen op ongedwongen wijze worden gewezen op de correcte stappen bij het wassen van de handen. Wij zorgen voor het schema, met de gewenste afmeting, en hangen het desgewenst op bij u op locatie.

Handwas schema met handhygiëne instructies bestellen

Wilt u graag een voorbeeld zien van het schema van Dr. Schnell, of dit schema voor bij u in de sanitaire vertrekken? Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.