Nieuws

Gerecyclede afvalzakken van PowerSterko | Hygiëne Service Nederland

Gerecyclede afvalzakken van PowerSterko

De afvalzakken van PowerSterko scoren op alle onderdelen een dikke voldoende. Met zakken die voor minimaal 80 procent uit gerecycled plastic bestaan, zijn ze één van de duurzaamste keuzes. Bij Hygiëne Service Nederland zijn we trotse leverancier van afvalzakken van PowerSterko. Maar welke maat heeft u nodig? En waar moet u nog meer op letten bij het aanschaffen van de juiste zak?

Welke maat heb ik nodig?

Dit is waarschijnlijk de eerste en wellicht belangrijkste vraag bij het aanschaffen van nieuwe afvalzakken. Een veelgemaakte denkfout is het kiezen van een zak met dezelfde inhoud als die van de afvalbak. Deze logica gaat helaas niet op. Een afvalzak moet minimaal 30% groter zijn dan de inhoud van de afvalbak. Deze inhoud berekent u door bij een vierkante afvalbak de breedte te vermenigvuldigen met de diepte en de hoogte. Bij een ronde bak vermenigvuldigt u de diameter met de hoogte. Wilt u de zak omslaan om de rand van de bak? Tel dan gerust nog eens 10 tot 20 centimeter op bij de gewenste lengte van de zak.

Waarom is de dikte van belang?

Ook de dikte van een afvalzak is van belang. Deze wordt aangegeven met een T-waarde. Bij al onze afvalzakken staat deze waarde vermeld. Des te hoger de T-waarde, des te dikker – en dus sterker – de zak. Afvalzakken met een lage T-waarde lenen zich prima voor bijvoorbeeld groente-, fruit- en tuinafval of ander licht materiaal. Dit zijn doorgaans zakken met T-waardes tussen de 10 en 25. Voor regulier huisafval zit de T-waarde rond de 50 en bij grof vuil gaat deze al gauw richting de 70. Zeker wanneer relatief scherpe voorwerpen in de zak belanden, raden we een afvalzak met een hoge T-waarde aan.

Waar moet ik verder op letten?

De gerecyclede afvalzakken van PowerSterko – verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en transparant – zijn gemaakt van minimaal 80 procent gerecycled plastic. Wel zo goed voor het milieu. Binnenkort ook de afvalzakken van PowerSterko bij u op de zaak? Wij vertellen graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

Gerecyclede afvalzakken van PowerSterko bestellen

Bestel uw gerecyclede afvalzakken van PowerSterko nu bij Hygiëne Service Nederland. Onze webshop is makkelijk in gebruik en wij leveren uw bestelling snel.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.