Nieuws

Servetten | Hygiëne Service Nederland

Servetten

Een tafel dekken lijkt misschien eenvoudig, maar er komt heel wat bij kijken wanneer u het volgens de juiste etiquette doet. Zo horen de borden recht voor de stoel te worden gezet, het liefst op twee centimeter van de tafelrand. Ze worden van groot naar klein gestapeld. Ook het bestek heeft een vaste plek, waarbij van buiten naar binnen wordt gewerkt. Het bestek dat als eerste aan de beurt is, ligt aan de buitenkant. Ingewikkeld? Het wordt nog spannender. Want naast de glazen hebben ook verschillende attributen een aangewezen plekje op tafel. Het servet bijvoorbeeld. Dit ligt links naast de vorken. Of op het bord, mits er geen soep wordt geserveerd. En het type servet dan? Dat hangt volledig af van de gelegenheid. Gaat u voor chique of is de situatie informeel? In beide gevallen hebben we bij Hygiëne Service Nederland tal van servetten in ons assortiment. In dit blog loodsen we u door een aantal van onze opties.

Servetten in alle soorten en maten

Iedere gelegenheid verdient een bijpassend servet. Onze uitgebreide collectie biedt u de mogelijkheid om altijd een passende variant op tafel te leggen. Van 1-laags take-away servet tot chique airlaid servetten die bij uitstek geschikt zijn voor een chic diner of andere gelegenheid. Deze hebben alle eigenschappen van echte linnen servetten, waarmee ze de perfecte uitstraling hebben voor een formeel gedekte tafel. Ons assortiment biedt ook qua kleursamenstellingen en maten een scala aan mogelijkheden. Wit, zwart en crèmekleurig maar ook uitvoeringen met ‘boerenbont’ en chique zwart vindt u bij ons. Qua afmeting variëren de servetten van 20 cm – bij uitstek geschikt voor cocktailservetten – tot maar liefst 48 centimeter. Perfecte servetten voor bij het diner.

 

Maak het uniek

Het is één van de grotere ergernissen bij gasten die hun eten op het terras nuttigen: wegwaaiende servetten. Onze bestekzakjes bieden een eenvoudige oplossing voor dit probleem. En ook wanneer u op zoek bent naar iets unieks en persoonlijks bieden we uitkomst. U kunt uw servetten bij ons laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Zo zorgt u voor een stukje originaliteit op een aansprekende maar eenvoudige manier.

 

https://www.hygieneservicenederland.nl/bedrukking-disposables/

Tafellopers

Een tafelloper zorgt voor een nóg chiquere uitstraling. Deze smalle lap stof – doorgaans 40 tot 50 centimeter breed – legt u in het midden van de tafel over het tafelkleed heen, tussen de borden in. Het fleurt de tafel op en maakt er een ware eyecatcher van. Wij bieden opties die qua kleur en stof gegarandeerd bij uw tafelkleed passen. Het totaalplaatje is een niet te onderschatten onderdeel bij het dekken van de tafel. Zeker wanneer u het volgens de juiste etiquette doet. Meer weten of onze producten bestellen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 

Bestel uw servetten eenvoudig via onze webwinkel!

 

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.