Nieuws

Zorg voor een schone, hygiënische werkplek | Hygiëne Service Nederland

Zorg voor een schone, hygiënische werkplek

Uw medewerkers tevreden én productief houden? Een schone, hygiënische werkplek helpt daar enorm bij! Het is belangrijk om een werkplek minstens éénmaal per week goed en grondig schoon te maken. En liefst nog vaker. Maar hoe dan? In dit blog geven we u een aantal tips en productadviezen om de werkplekken bij u op het werk zo zuiver mogelijk te houden.

Desinfecterende doekjes

Simpel, snel én bijzonder effectief: maak de beeldschermen en toetsenborden eventjes schoon met desinfectie doekjes. Dit kost hooguit enkele minuten, maar heeft een groot effect in de strijd tegen bacteriën. Zeker wanneer u hier een dagelijkse gewoonte van maakt bij u op de zaak. En als u toch bezig bent met het poetsen van het beeldscherm, dan neemt u in één moeite ook uw telefoon eventjes mee.

 

Desinfectie doekjes:

https://www.hygieneservicenederland.nl/product/cmt-desinfectie-doekjes-busje-14019n-200-stuks/

 

Essentiële schoonmaakmiddelen

Zorg dat uw medewerkers eenvoudig bij een divers assortiment aan schoonmaakartikelen kunnen. Ga daarbij na welke schoonmaakspullen essentieel zijn bij het schoonhouden van de werkplekken binnen uw onderneming. Denk daarbij bijvoorbeeld aan basisbenodigdheden als een stofzuiger, een bezem en voldoende afvalzakken. Maar ook schoonmaak producten zoals een interieur reiniger of  sanitair reiniger mogen niet ontbreken. Wij raden de Levante ECO reiniger van Dr. Schnell aan. Deze is bij ons verkrijgbaar via onderstaande link.

 

Schoonmaakproducten voor op kantoor:

https://www.hygieneservicenederland.nl/product/dr-schnell-levante-eco-allesreiniger-op-alcohol-basis-1-ltr/

Heeft u hier ook aan gedacht?

U doet er goed aan om de afvalbakken op de werkplek regelmatig te legen, ook wanneer de zak nog niet vol zou zijn. In ons assortiment hebben we onder andere de milieubewuste zakken van PowerSterko, die in vrijwel iedere gewenste maat verkrijgbaar zijn. Ook desinfecterende alcohol waarmee uw medewerkers eenvoudig en snel hun handen kunnen ontsmetten vormt een absolute meerwaarde op het gebied van bedrijfshygiëne. Deze handgel doodt bacteriën, virussen en veel andere micro-organismen. Hygiëne Service Nederland levert u al deze producten en nog veel meer. Meer weten? Word klant, of neem vrijblijvend contact op voor alle opties.

 

Desinfecterende alcohol:

https://www.hygieneservicenederland.nl/product/cmt-hand-desinfectie-alcohol-gel-pompflacon-500ml/

 

Bestel alle schoonmaakmiddelen voor een schone hygiënische werkplek

Wilt u de hygiëne binnen uw bedrijf of kantoor te allen tijde hoog houden? Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Indien u dat wenst vullen wij uw schoonmaakartikelen zelfs tijdig aan.

U bestelt al uw schoonmaakmiddelen voor een schone, hygiënische werkplek eenvoudig via onze webshop.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.