Dispensers voor een uitstekende Handhygiëne

Goede handhygiëne is belangrijker dan ooit. Geef uw medewerkers, bezoekers en gasten de gelegenheid om op hygiënische wijze hun handen te wassen en te drogen. Met de juiste zeep- en handdoekdispensers kunt u op een zo hygiënisch mogelijke manier uw handen reinigen. Met onze producten wordt het mogelijk om zonder aanraking van pompjes en handdoeken de handen te reinigen. Zeepdispensers zijn er in diverse soorten en maten. Automatisch of met hendel, geschikt voor schuim of vloeibare zeep, design of RVS. U vindt tal van opties in onze webshop.

Hygiënisch werken begint met goede dispensers

Op iedere plek is een handdoekdispenser een betere optie dan een gewone handdoek. Een gewone handdoek houdt bacteriën vast, die de volgende gebruiker weer op de handen krijgt wanneer deze de doek gebruikt. Voor de beste hygiëne en de garantie dat er geen bacteriën worden overgebracht, laat u uw medewerkers en gasten gebruikmaken van hygiëne papier, oftewel wegwerphanddoeken of ‘disposables’. Een dispenser kan op vrijwel iedere plek worden opgehangen met een schroefje of zelfs met dubbelzijdige tape. Daarnaast hebben wij ook tafel dispensers, handig als u geen plek heeft om een dispenser op te hangen. Het bijvullen van dispensers kan eenvoudig en snel.

Dispensers voor diverse soorten hygiënepapier

Naast dispensers voor handhygiëne leveren wij ook dispensers voor toiletpapier, dameshygienebakken en luchtverfrissers. Voor in de keuken leveren wij poetsrolhouders en doseerdispensers. Op die manier kunt u overal hygiënisch werken en kunt u overdracht van bacteriën voorkomen. Wist u dat onze monteurs uw dispensers met plezier komen monteren?

Hygiëne Service Nederland, alle hygiëne producten in één shop

Disposables, dispensers en zeepdispensers kunt u nu gemakkelijk online bestellen bij Hygiëne Service Nederland. Naast het leveren van een compleet assortiment aan hygiëne producten, bieden wij ook diensten die uw leven als ondernemer makkelijker maken. Wij ondersteunen organisaties bij het maken van schoonmaakwerkplannen, afvalbeheer en voorraadbeheer. Onze medewerkers zijn deskundigen op het gebied van hygiëne binnen bedrijven, de zorg, onderwijs en horeca. Wij leveren ook aan sportverenigingen en sportclubs.

Wilt u klant worden?