Wij voeren momenteel onderhoudswerkzaamheden uit op de website. Hierdoor kan het zijn dat de website er anders uit ziet dan u gewent bent, niet goed functioneert, of dat orders niet goed door komen. bestellingen kunnen via whatsapp geplaatst worden op ons bestelnummer: 0643647303.

Onze excuses voor het ongemak.

Sterk in service, eerlijk in prijs

Hygiene Service Nederland

Waarom kiezen voor Hygiene Service Nederland?

Onze diensten

Toilethygiene

HSN maakt van uw toilet een visitekaartje! Wij leveren verschillende soorten en merken dispensers, waardoor wij de toiletten geheel in passende stijl kunnen inrichten. Daarnaast verzorgen wij ook de montage met onze eigen monteurs, zo hoeft u zich nergens druk om te maken.

Schoonmaakproducten

HSN heeft een ruim assortiment schoonmaakproducten en materialen. Graag adviseren wij u welke producten en benodigdheden u het beste kunt gebruiken.

Disposables

Uw gasten in alle behoeften voorzien en uw zaak een zo goed mogelijke uitstraling geven? Ook voor servetten, kaarsen, bardisposables, guestsupplies of BPM, bent u bij HSN op het juiste adres.

Verpakkingsmaterialen

Een steeds grotere rol beginnen take-away producten in onze samenleving te spelen. Van een enkele espresso tot sushiboxen, alles kan tegenwoordig bezorgd worden. Wij helpen u graag om de juiste uitstraling te creëren en u te onderscheiden in deze markt.

Wist u dat?

Hygiene Service Nederland ook een Whatsapp bestelnummer heeft? Zo kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling doorgeven. Ook zijn wij op dit nummer altijd bereikbaar voor vragen. Spoed bestelling? Bestelling voor 12.00 uur kunnen wij dezelfde dag nog bezorgen. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Heeft u interesse?

Wie kunnen wij leveren?

Ook u bent bij ons aan het juiste adres. Door onze expertise en ons uitgebreide assortiment kunnen wij een breed scala aan bedrijven voorzien in hun behoefte. Zoals u leest zijn wij een echte one-stop shop. Van de plaatselijke tennisvereniging tot de grootste hotels. Voor iedereen hebben wij de juiste producten en de beste service.

Horeca

De horeca kunnen wij voorzien van de beste middelen op het gebied van toilet hygiëne, maar ook voor de hygiëne in de keuken bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast kunnen wij met onze disposables voor de juiste aankleding en sfeer zorgen in uw horecagelegenheid.

Bedrijven

Waar gewerkt wordt, wordt het vies. Maar heftig vuil zoals olie en vet schrikt ons niet af. Ook hiervoor hebben wij de perfecte middelen en materialen.

Sportverenigingen

De kleedkamers en douches moeten uiteraard schoon zijn, Maar ook gebruiksartikelen zoals fitness toestellen verdienen de juiste aandacht wilt uw klant er plezier aan beleven. Wij kunnen hiervoor de juiste producten en materialen leveren. Wij adviseren nu graag.

Instellingen & zorgcentra

Voor iedere ruimte leveren wij de juiste middelen om alles hygiënisch in orde te hebben, maar ook met de disposables zoals servetten en kaarsen kunnen wij een fijne sfeer creëren voor de bewoners.

Kantoren

Heeft u de juiste dispensers in de toiletten hangen? Niet alleen de werknemers zullen dit zeer waarderen, ook het bezoek zal de frisheid opmerken. Laat ons u hierbij helpen.

Scholen

Kinderen kunnen nergens vanaf blijven. Des te belangrijker dat alles hygiënisch in orde is. Zorg voor de juiste dispensers in de toiletten en klaslokalen om een veilige omgeving te creëren.

Onze Merken