Hygiënepapier online bestellen bij Hygiëne Service Nederland

Bestel eenvoudig hygiënepapier online bij uw hygiëne groothandel. Wij leveren aan het onderwijs, de zorg, de horeca, sportverenigingen en het bedrijfsleven. Hygiënepapier komt in vele soorten en maten en er is ruime keuze. Heeft u al een dispenser? Dan is het belangrijk dat u de juiste navulverpakkingen van uw hygiënepapier bestelt. Zo voorkomt u dat het papier niet in de dispenser past of er niet gemakkelijk uitkomt als u uw handen wilt drogen. Heeft u nog geen dispensers of maakt u nog gebruik van handdoeken? Bestel dan uw dispensers meteen mee. Wist u dat hygiënepapier de meest hygiënische vorm van handen drogen is?

Dispensers en hygiënepapier bestellen

Wanneer u hygiënepapier wilt bestellen, dan heeft u bij Hygiëne Service Nederland ruime keuze in het soort papier. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en bieden daarom ruime keuze in gerecycled papier en papier met een ecolabel. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Van toiletrollen tot handdoekpapier, bestel uw hygiënepapier online

Bij Hygiëne Service Nederland weten wij alles van hygiëne, schoonmaken en fris houden. Met goede dispensers, afvalbakken en reinigingsmiddelen houdt u uw sanitaire ruimtes schoon en opgeruimd. Bovendien kunnen uw medewerkers, gasten of klanten hun handen op hygiënische wijze drogen. Wilt u weten wat voor uw sanitaire ruimtes de beste oplossing is? En welke materialen het beste van toepassing zijn op uw zaak? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren over onze hygiëne producten.

Wilt u klant worden?