Reinigingsmiddelen online bestellen bij Hygiëne Service Nederland, uw one-stop shop

Bij Hygiëne Service Nederland bestelt u eenvoudig al uw reinigingsmiddelen en schoonmaakbenodigdheden online. Wij leveren snel, en daarnaast kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze medewerkers wanneer u vraagt om advies. Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar. Op onze website vindt u diverse categorieën, zodat u alles gemakkelijk kunt vinden. Toch iets niet gevonden? Neem contact op!

Hygiëne Service Nederland is specialist in reinigingsmiddelen en hygiëne producten. Wij leveren sinds jaar en dag aan diverse branches, waaronder de zorg, horeca, onderwijs en het bedrijfsleven.

Bestel reinigingsmiddelen voor bedrijven, horeca, zorg en onderwijs

Ons assortiment is breed en toegespitst op diverse branches. Een schoolomgeving vergt andere reinigingsmiddelen dan bijvoorbeeld de horeca. Hierop spelen wij slim in met ons uitgebreide aanbod. Naast schoonmaak- en reinigingsmiddelen bieden wij ook alle benodigdheden die nodig zijn om goede hygiëne te bereiken. Denk aan doeken, papier, sponzen, emmers, maar ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals gezichtsmaskers en handschoenen.

Voldoe aan alle hygiëne richtlijnen die voor uw organisatie gelden

Bent u verantwoordelijk voor het reinigen van sanitaire ruimtes? Of voor het schoonmaken van werkplekken binnen een kantooromgeving? Bij Hygiëne Service Nederland vindt u ongetwijfeld de juiste schoonmaakmiddelen waarmee u voldoet aan de geldende hygiëne richtlijnen en voorschriften. In de ene branche gelden strengere eisen dan in de andere. Denk bijvoorbeeld aan de horeca. U wilt er 100% zeker van zijn dat u werkt met materialen die enerzijds goed reinigen en anderzijds niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze voor reinigingsproducten.

Wilt u klant worden?