Schoonmaakmaterialen online bestellen bij Hygiëne Service Nederland

Hygiëne Service Nederland biedt een breed assortiment aan hygiëne producten voor het onderwijs, de horeca, de zorg, sportverenigingen en het bedrijfsleven. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor een schone werk- en leefomgeving. Naast het leveren van schoonmaakmaterialen, voorzien wij onze klanten van schoonmaakwerkplannen en zorgen wij voor accuraat voorraadbeheer. Wij zijn uw partner op het gebied van hygiëne en schoonmaakmaterialen, en kunnen u op dit vlak van A tot Z van dienst zijn.

Schoonmaakmiddelen bestellen

In onze webshop bestelt u eenvoudig de schoonmaakmiddelen en -materialen die u nodig heeft. De producten die u vindt in onze shop zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle geldende eisen die wet- en regelgeving de fabrikant opleggen. Wij adviseren u graag over onze producten en kijken daarbij uiteraard goed naar uw situatie. In onze schoonmaakmiddelen webshop vindt u onder andere afwas- en vaatwasmiddelen, ontvetters voor de keuken, reinigingsmiddelen voor sanitair, interieurreinigers voor tafels en bureaus of desinfectanten.

Schoonmaakbenodigdheden en hulpmiddelen

Naast schoonmaakmiddelen vindt u in onze shop alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Van sponzen tot bezems en van stelen tot dweilkarren. Wij zijn uw one-stop shop voor schoonmaakmaterialen en hygiëne producten. U bestelt eenvoudig alles in onze webshop. We leveren snel en u kunt vertrouwen op goede service. Heeft u vragen of wilt u voordat u bestelt advies inwinnen? Dat kan altijd. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Wilt u klant worden?