Tork

HSN voorziet bedrijven in het inrichten van de toiletruimtes met dispensers en het leveren van de vullingen zoals toiletpapier handdoekpapier zeep en luchtverfrissing. De installatie doen wij zelf. Levering gebeurt door onze eigen chauffeurs. Tijdens de levering controleren wij altijd of alles nog in orde is.

U kunt wekelijks of maandelijks uw bestelling plaatsen bij ons. De volgende dag leveren wij direct uit. Ook bieden wij de optie om jullie hier in geheel te ontzorgen door maandelijks uw voorraad bij te vullen. Zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. En kunt u uw focussen op uw werk.

Veel van onze producten hebben een ECO label of zijn gerecycled. Ook proberen wij waar mogelijk zo min mogelijk plastic te gebruiken. Want waarom iets in plastic verpakken als het ook in een kartonnen doos kan?

Wij werken samen met verschillende soorten merken. Hierdoor kunnen wij uw altijd van het juiste advies voorzien en kunnen wij de sanitaire ruimtes naar uw wens inrichten.

Geïntresseerd?
Hygiëne is belangrijk. Dat is wel gebleken. En wij leveren alles wat nodig is voor een hygiënisch schone omgeving. Onze producten doen wat ze beloven. Net als wij dat doen.