Nieuws

Take-away producten Koningsdag | Hygiëne Service Nederland

Take-away producten Koningsdag

Nederland staat bol van de tradities. Eén van de mooiste wat ons betreft? Koningsdag! Op 27 april vieren miljoenen landgenoten gezamenlijk de verjaardag van Koning Willem Alexander. Een dag die in het teken staat van feesten, vrijmarkten, koekhappen, spijkerpoepen én heerlijk eten en drinken. Het merendeel van die spijzen en dranken wordt geserveerd in take-away producten. Bakjes, plastic bekers, servetjes en rietjes: het zijn slechts enkele voorbeelden van de tientallen wegwerpproducten die tijdens Koningsdag worden gebruikt om de klant te bedienen. Wel zo makkelijk, want het scheelt enorm in de afwas en schoonmaakkosten, ze zijn hygiënisch in gebruik en nog snel opgeruimd ook. Wij hebben een ruim assortiment aan take-away producten voor Koningsdag, waarmee we ook uw evenement op deze dag een stuk praktischer en aangenamer kunnen maken.

Het scheelt enorm in de afwas en schoonmaakkosten, ze zijn hygiënisch in gebruik en nog snel opgeruimd ook

Van bakje voor de snack tot bestek

Een vlugge hap, zodat de feestgangers zich snel weer in het feestgedruis kunnen mengen. Dat komt in de praktijk neer op talloze snackbakjes, kartonnen schaaltjes, servetten, bakjes voor de saus en broodjes hamburger en wegwerpbestek. Bij Hygiëne Service Nederland heeft u een ruime keuze in take-away producten voor evenementen zoals Koningsdag. En daarbij denken we wel degelijk aan het milieu. Zo zijn onze snackbakjes bijvoorbeeld gemaakt van suikerriet of kraft. Natuurlijke grondstoffen die bij uitstek geschikt zijn voor de productie van wegwerpproducten. Ook ons ruime assortiment aan bestek is gemaakt van duurzaam materiaal zoals hout of bamboe.

Drank disposables

Een drankje hoort erbij. Zeker wanneer we de verjaardag van onze Koning vieren. Ons assortiment voorziet ook in die categorie ruimschoots. We leveren niet alleen drink- en koffiebekers, champagne- en borrelglazen en bijbehorende stampers en rietjes, maar ook de handige draagtrays voor de wat grotere bestellingen. Zo biedt u uw gasten ook tijdens Koningsdag de uitstraling die ze van u gewend zijn, in het jasje van een take-away product.

Bestel nu uw Take-away producten voor Koningsdag

In verband met de voorraad, vragen wij u uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen. Zo grijpt u niet mis! Wij kunnen de bestelling eventueel 1 à 2 dagen van te voren uitleveren.

Behoefte aan advies?

Heeft u behoefte aan advies? Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor schoon, netjes en hygiënisch te houden? Hygiëne Service Nederland is niet ‘zomaar’ een leverancier van hygiëneproducten, wij gaan een stap verder. Wij denken namelijk graag mét en vóór u. Wanneer u uw hygiëneproducten bij ons bestelt, komen wij deze persoonlijk tot in de voorraadkast leveren. Is een dispenser kapot? Ook dit regelen wij voor u met onze eigen monteurs. Zo helpen wij u om uw werkomgeving het hele jaar door schoon en hygiënisch te houden.